Честит празник!

 

sv_Kiril_Metodij_Zahari_Zograf_Trojanski_mon_1848

Честит празник!

Скъпи колеги –  социолози, философи и експерти в наукознанието , пожелавам Ви здраве, да работите това, което обичате, да продължаваме заедно да отстояваме това, за което милеем – науката като професия и като кауза!

Много радост и вдъхновение по случай светлия празник 24 май на всички вас и на вашите деца, на които предавате любовта си към знанието. Пожелавам  успехи на нашите студенти, дипломанти и докторанти, от които очакваме постижения към европейската и световна наука. С подкрепата за докторантите ние пренасяме знанието и ценностите, които сме натрупали и отстоявали през годините  на научни търсения и сме усвоили от  нашите учители.

В деня на писмеността дълбок поклон пред всички наши предшественици в науката, много обич и доверие към поколението-учени, които идват след нас!

Искрена признателност за подкрепата и всеотдайността на всички, които ден след ден допринасят за издигането на качеството на научната работа с често монотонни или оставащи невидими  усилия  – счетоводители, служители –  човешки ресурси, библиотекари, технически сътрудници. На цялата администрация на Института за изследване на обществата и знанието честитя празника 24 май и ги уверявам, че техният труд е важен за нас-учените. Колеги, вие сте неотделима част от всички наши постижения!

 

Честит празник!

проф. Румяна Стоилова

24.05.2015 година