„Регионалното развитие и факторите за успех: образование, икономика и социална политика в регионите“

Предстои седмото поредно издание на научната конференция  на ИИОЗ с подкрепата на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София

„Регионалното развитие и факторите за успех:  образование, икономика и социална политика в регионите“

 

На 25 октомври 2019 г., за седма поредна година Институтът за изследване на обществата и знанието  при БАН, в сътрудничество с Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София, провежда научна конференция на тема „Регионалното развитие и факторите за успех: образование, икономика и социална политика в регионите“.

В рамките на форума ще бъдат представени резултатите от актуални изследвания на Института, както и на други академични институции от страната и чужбина. Като лектори и участници в дискусиите са поканени учени и експерти от  водещи академични институции и бизнес среди. Специални лектори ще бъдат:  Мария Габриел – Европейски комисар по цифрова икономика и цифрово общество и Волфганг Шустер от Европейска фондация за образование – ЕФЕ, Щутгарт, Германия.

Заповядайте на 25.10.2019г. от 09:00 до 13:30 часа в „Зала София “ в Гранд Хотел София: http://www.grandhotelsofia.bg/

Програма

Programme

За допълнителна информация, свързана с организацията на събитието, можете да се обръщате към Диана Петрова, /ИИОЗ/ сл. тел: 0888026424.

Снимки от конференцията.