Конференция „Europe and the EU in Times of Multidimensional Challenges and Facing New Perspectives“ организират Институт по философия и социология към БАН и Бюрото на  Фондация „Конрад Аденауер“ в София

Уважаеми колеги и приятели,

От името на Института по философия и социология към БАН и Бюрото на  Фондация „Конрад Аденауер“ в София, Ви каним да се включите в онлайн конференцията „Europe and the EU in Times of Multidimensional Challenges and Facing New Perspectives.

Конференцията ще се проведе на 22 октомври, петък, от 11:00 до 13:30 часа посредством дигиталната платформа ZOOM. Лектори ще бъдат водещи учени, експерти и изследователи от България и Германия.

Ще можете да се включите в конференцията посредством регистрация в ZOOM на следния линк: https://us06web.zoom.us/j/84978689112?pwd=OUtRNXBoRHA5Sk9jMnFxbWRiaytRZz09

Включвайки се в ZOOM, ще имате възможност да наблюдавате събитието в реално време и да участвате в последващата дискусия.

Можете да гледате форума и във Фейсбук събитието на конференцията.

Целта на форума е да увеличи информираността относно съвременните предизвикателства, пред които е изправена Европа, както и да дискутира перспективите пред бъдещото развитие на Европейския съюз. Очакваме дискусията да бъде оживена и пълноценна, заради утвърдения през годините интензивен обмен на научни знания между български и германски учени и изследователи  в рамките на сътрудничеството между Института по философия и социология към БАН и Фондация „Конрад Аденауер“, както и благодарение на Вашето участие в нея!

Програма на конференцията

Работен език: Английски

Повече информация може да намерите във Facebook събитието.

С уважение,

Институт по философия и социология към БАН